Die buigeienskappe van sekere inheemse en plaaslik gekweekte uitheemse houtsoorte van Suid-Afrika - Visser, J. J.(Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.