n Ondersoek na die behandelings- en herwinningsmoontlikhede van verdigbare brak fynsandgronde onder besproeiing - Moolman, J. H.(Joseph Hulme),1950- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.