'n Studie van die houtanatomie van die vernaamste houtsoorte van Suid-Afrika en 'n sleutel vir hul mikroskopiese uitkenning - Kromhout, C. P. (Cornelius Petrus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (Ph.D.)--Stellenbosch University, 1977.