Psigoneurologiese disfunksie : die evaluering van 'n battery sielkundige toetse - Theunissen, Georg Philippus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.