Sekere metodes vir die bepaling van die leeftye van kernenergietoestande - Stander, J. A.(Johannes Anton) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.)-Universiteit van Stellenbosch, 1977.