Serologie, bakteriofaag- en gasheerspesifisiteit van Xanthomonas pruni-isolate vanaf verskillende steenvrugsoorte - Du Plessis, Hendrik Jacobus,1949- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1977.