Studies in die Sederberge oor (i) die status van die Clanwilliam seder (Widdringtonia cedarbergensis Marsh), (ii) buitelugontspanning - Andrag, Rudolf Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Rugtitel: (i) Die Clanwilliam seder, (ii) buitelugontspanning in die Sederberge.