Die rol van praktiese werk in die onderrig van drama as 'n akademiese dissipline - Van Heerden, Johann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Dram.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.