Die toets vir verstandelike helderheid en die nuwe Suid-Afrikaanse groeptoets as voorspellers van akademiese prestasie - Van Schoor, W. A.(Willem Adriaan),1948- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch.