Die waterbehoeftes en drinkgewoontes van die bontebok Damaliscus dorcas dorcas (Pallas 1766) in die Bontebok Nasionale Park - Van Zyl, Louis Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.