Elektrofiliese addisiereaksies van [alpha]-halo-eters aan olefiniese verbindings in die sintese van biologies-aktiewe produkte - Ehlers, C.(Christina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
In die titel is die [alpha] die Griekse alfabet.