Heuristiek in die aanbieding van natuur- en skeikunde in die senior sekondere kursus - Le Roux, P. L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.