Honderd jaar van verpleging in die Somerset-Hospitaal 1862-1962 : 'n historiese oorsig - Koegelenberg, S. M.(Sara Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) - Universiteit van Stellenbosch, 1978.