Metodes en prosedures van verwysing van kliente na gesinsorganisasies in die gemeenskappe Paarl en Stellenbosch - Gerber, Jessica (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A. (Maatskaplike Werk)) -- Universiteit an Stellenbosch, 1978.