'n Beoordeling van die kategetiese onderwys in die Nederduitse Gereformeerde gemeente Kraaifontein met besondere verwysing na die adolessent en sy milieu in die belydenisklas van 1978 - Ellis, Johannes Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1978.