n Studie van die vogverspreiding in jong Pinus patula (Schlecht et Cham.)-stamme op sekere stadia nadat bome gevel is - Stohr, H-P.(Hans-Peter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.