n Vergelykende studie van geselekteerde wyngiste ten opsigte van wyngehalte en -samestelling - Zeeman, W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. (Landbou)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.