Ondersoek na die munisipale komposbedryf in die Wes-Kaap, met besondere verwysing na die vraagstruktuur - Lombard, J. P.(Johannes Petrus),1950- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. (Landbou)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.