Ruimtelike patrone van landelike nedersettings in die Gordonia-distrik - Kriel, Louis Petrus,1945- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1978.