Algemene studie van entspleting in blokke van Suid-Afrikaans gekweekte Eucalyptus grandis (W. Hill ex maiden) - Malan, F. S.(Francois Stephanus),1949- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.