Die administratiewe stelsel van die Suid-Afrikaanse Mediese Navorsingsraad - Lambrechts, Christoffel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.