Die biosintese van tiroglobulien polipeptiede en die post-translasionele invloed van peroksidase - Van der Merwe, M. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Sc.) - Universiteit van Stellenbosch, 1979.