Die ekstraksie van tallium-201 deur die miokardium - Weich, H. F. H.(Hellmuth Friedrich Heyderhoff) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.D. (Geneeskunde)) - Universiteit van Stellenbosch, 1979.