Die funksie en betekenis van 'vervreemding' in Paul Tillich se denke, met spesifieke verwysing na 'Systematic theology' - Van der Merwe, Christiaan Fick,1951- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.