Die invloed van boodskapper ribonukliensuur, geisoleer vanuit skeletspierselle, op die fenotipiese uitdrukking van hartspierselle in kultuur - Barnard, H. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1979.