Die substantief as kwantitatiewe en kwalitatiewe bepaling by 'n substantief - Lombard, Frederik Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.