Die teologie van die revolusie in die lig van die optrede en prediking van Jesus Christus, 'n sosiaal-etiese beskouing - Cilliers, Willem Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1979.