'n Filologies-komparatiewe vergelyking van die Targums, die Siriese en Griekse vertalings van Genesis 1-11, Masoretiese teks - Cook, Johann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1979.