n Ondersoek na die groeipotensiaal van die inheemse Owambo beestipe en die produksiepotensiaal van Oshonaweiveld - Gressmann, Arne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc. Landbou) -- Stellenbosch Universiteit, 1979.