n Spektrofotometriese ondersoek van molibdeen(VI)-ewewigte in 1 M natriumchloriedmedium met toepassing van faktoranalise - Mouton, S.(Sebastina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.