n Vergelykende oorsig van die institusionalisering van mediese navorsing met spesifieke verwysing na die posisie van die Mediese Navorsingsraad in die Republiek van Suid-Afrika - Pienaar, Graham Gardiner (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.