Outoritere en anti-outoritere kinderlektuur met Struwwelpeter as prototipe - Totemeyer, Andree-Jeanne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.