Sentraleplekverval in die Sentraal- en Westelike Karoo - Eloff, P. J.(Petrus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Oorspronklik aangebied as outeur se skripsie (M.A. -- Universiteit van Stellenbosch, 1978).