Sosiale, voorkomende en gemeenskapspsigiatrie : 'n kritiese evaluering van basiese beginsels en die praktiese implikasies hiervan met spesiale verwysing na depressiewe toestande in die senium en psigogeriatriese dienslewering in die algemeen - Coetzee, D (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.D.) - Universiteit van Stellenbosch, 1979.