Styl en intensiteit van vervorming in die Kaap- en Karoo-opeenvolging vanaf Meiringspoort tot by Beaufort-Wes langs 22 1/2 [grade] oosterlengte - Coetzee, Dirk Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (MSc) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.