Teologie as antropologie? : 'n kritiese beoordeling van die transendentaal-antropologiese teologie van Karl Rahner - Smit, D. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1979.