Die evaluering van 'n Afrikaanse vorm van die Defining Issues Test as meetinstrument vir die bepaling van die vlak van morele gedrag - Snyman, Elizabeth E.(Elizabeth Evelyn) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.