Die gehalte van slyk uit 'n denitrifiserende geaktiveerde slyk-stelsel - Fourie, S. S.(Simon Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.