Die Nederduitse Gereformeerde Kerk en die Eerste Vryheidsoorlog, 1872-1884 : 'n kerkhistoriese studie - Mouton, Jacobus Frederik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1980.