Die oksidasie van silikon, kobaltdisilisied en platinumsilisied - Strydom, W. J.(Wessel Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.