Die sending van die Nederduitse Gereformeerde Kerk onder die inboorlingvolke van Noordwes-Kaapland - Erwee, Andries Johannes Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Universiteit van Stellenbosch, 1980.