Die verband tussen substraat en katioonkonsentrasie by die Proteaceae - Walters, C. M.(Christina Margaretha) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.