Die volkskundige waarde van 'n reeks sketse en skilderye van Erich Mayer, met besondere verwysing na die stoflike kultuur van die Afrikaner - Olivier, Magda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.