Enkele vernuwinsmoontlikhede in die evaluering van meetkunde in die senior sekondere skoolfase - Joubert, G. J.(Gideon Jozua),1938- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.