n Endoskopiese beeld van die normale en patologiese anatomie/fisiologie in ons huisdiere en enkele voels - Petrick, Siegfried Werner (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.