n Oorsig oor die koringsiektesituasie in Suid-Afrika, met spesiale verwysing na stamroes, en oorwegings in verband met 'n nasionale koringsiekteprogram - De Jager, J. N. W.(Johan Nicolaas Wilhelm) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.