Ontwikkeling en struktuur van die landelike-stedelike oorgangsone van Kaapstad - Van der Merwe, J. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.