Reuksintuiglike kommunikasie : chemiese samestelling van eksokriene klierafskeidings van die bontebok (Damaliscus dorcas dorcas), springbok (Antidorcas marsupialis) en grysbok (Raphicerus melanotis) - Le Roux, Maritha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.