Aspekte van finansieringsbesluitneming, met besondere verwysing na uitgestelde verkoping en bruikhuur - Stander, C. H.(Carel Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.B.A.)-Universiteit van Stellenbosch, 1981.