Die geskiedenis van de Zuid-Afrikaansche Boerenbeschermingsvereeniging in die Kaapkolonie, 1878-1883 - Van Breda, Pieter,1954- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.